Sagt om Maria som coach

"Maria er Coach af natur, hendes rummelighed og forståelse for de menensker hun møder, gør at jeg tillod mig selv at slappe af og åben op i hendes selskab. Det fortrolige rum hun skaber er helt unikt.
Hun forstår at lytte og stille de spørgsmål som skaber indsigt og forandring. Hun har i al beskedenhed skabt en stor forandring i mit liv og hun vil forsat være den jeg søger tilbage til når jeg har brug for at møde verdenen anderledes. Jeg er desuden mor til et barn med særlige behov og jeg vil også fremover også benytte mig af Marias kompetencer iforhold til de udfordringer som familielivet bringer. Jeg håber at du også vil kontakte Maria om du måtte have brug for at forandre dit liv, for så ved jeg, at du er godt på vej og i de bedste hænder."
 
Hanne Christiansen, Horsens

"Jeg har været super heldig at få en coaching time med Maria. Jeg synes, at hun er rigtig god til, på kort tid, at få mig til at finde de tanker omkring mit liv frem, som ligger og gemmer sig. Efter timen med Maria, er jeg helt klar på, hvad er godt for mit liv, og hvad skal jeg ligge om. Følelsen af at være på rette vej er super dejlig."

Rikke Sewerin

"Jeg har haft en samtale med Maria omkring min fremtid, syntes jeg stod i stampe, kom ikke videre, manglede indhold i mit liv. Vi havde en god samtale, Maria er et sødt menneske at snakke med, hun kalder en skovl for en skovl, og en spade for en spade, det syntes jeg er dejligt, så forstår man nemlig hvad der bliver sagt. Jeg fik nogle gode fif og redskaber jeg kan bruge i fremtiden, samtidig med hun gav mig ny indsigt i nogle af mine problemer. Jeg har haft godt af et velment spark bag i for at komme videre. Nu er arbejdet så op til mig, men jeg vil ikke betænke mig på at kontakte hende igen, hvis jeg fortsat har problemer."

"Jeg er glad for en dejlig og behagelig samtale der fik mig til at tænke over hvordan jeg får gode løsninger som jeg kan bruge og gerne kigger tilbage på med glæde samtale var vældig lærerig med en masse brugbare ideer om hvordan jeg får svar hvis jeg er usikker på andres indstilling til mig eller mit arbejde der blev sat nogle brugbare tanker på plads i mit sind."

Karin

"Kære Maria. Dagens coachsession har virkelig fået mig på banen igen :) har dagen igennem haft Albertes 'tju bang chokolademand' på hjernen :) ja det var vel der jeg gerne ville nå til :)"

"Maria er en super empatisk og dygtig coach med dybde og en enorm rummelighed. En klokkeklar anbefaling fra undertegnede." 

Rasmus Nygaard

 

"Maria formår gennem sine uddybede spørgsmål og interesse at få mig til at indse, at det at tilgive sig selv og være god ved sig selv er det grundlæggende, når jeg ikke kan se lyser i livet. Maria har givet mig en tro på, at jeg kan komme videre med ro i sindet. Mange tak :-)"

 
"Aktivt lyttende og med nærvær guidede Maria mig sikkert, skarpt og fokuseret mod større indsigt og handlemuligheder i både mit professionelle og private liv."
 
Mette Holst Nymand, projektleder, coach og underviser
 
"Maria forstår på en kærlig måde at føre mig ind til et sted hvor jeg kan få øje på mine forhindringer, hvor hun pludselig stiller præcis det spørgsmål, der giver mig den nødvendige indsigt til at komme videre.
 
Maria har coachet mig så jeg nu ikke længere er i tvivl om hvordan en rigtig beslutning skal føles for mig. Stort tak!"
 
Charlotte
 
"Jeg er blevet coachet af Maria i både privat såvel som i arbejds- mæssig sammenhæng. Hver gang har jeg følt mig i helt trygge hænder og Marias oprigtige interesse og vedholdenhed har ført mig sikkert i havn i den forstand at jeg går derfra med handlemuligheder på den givne problemstilling.
Maria er et helt igennem imødekommende og anerkendende menne- ske, og hun gør det fantastisk som coach."
 
Anja Volder Rasmussen

Sagt om Maria som underviser

”Det har været godt og hyggeligt og jeg har fået noget ud af det”

 

”Stor fornøjelse og har haft stor lyst i at deltage. Har tænkt hver morgen, hvad du nu har fundet på af spændende emner”

 

”Jeg har været rigtig glad for timerne som jeg følte var både professionelle og sjove. Derudover har jeg fået nogle værktøjer jeg kan bruge senere”

 

 ”Rigtig god til at skabe forståelse. Klar og tydelig tale. God til at skabe en atmosfære hvor spørgsmål er velkomne. God til at skabe god stemning i lokalet”

 

”Jeg synes det meget interessante emner og der blev gået i dybden”

  

”Maria er meget kompetent, ærlig, rummelig underviser. Hun er god til at vende det hele på hovedet og se ting fra flere vinkler af.”

 

 ”Maria er god til at forklare dig helhjertet og med kroppen. Hun gør meget ud af at forklare dig og give eksempler. Hun er god til at få folk med i samtalen”

 

”Positiv, forstående, lytter godt til fok, respekterende, smilende, bevægelig/sidder ikke bare på en stol, er aktiv og sætter bevægelse i rummet”