Mor med overskud og nærvær

Supermor Supermor Nærvær

Kærlig førstehjælp til stressede mødre

Et unikt online mentorforløb der giver dig redskaber til at genvinde glæden i dit liv, og skabe balance og overskud i dig selv, i din hverdag og i dit familieliv.

Forløbet er udviklet af stresscoach Maria Gammelgaard, der gennem flere år målrettet har interesseret sig for og arbejdet med stressede mødre, og i dette forløb deler gavmildt ud af den erfaring og viden hun gennem årene har indsamlet.

Forløbet består af digitale moduler, individuelle samtaler og sparring med andre mødre, og giver dig i løbet af 16 uger værktøjer og redskaber, så du kan skabe det liv du drømmer om og blive den mor du gerne vil være.

Gennem hele forløbet har du en mentor, som holder dig i gang med din proces og kærligt giver dig et spark i r****, når du har brug for.

 

Kender du det?

 • din hverdag er så stressende, at du er på nippet til at gå ned med stress
 • du gør du alt hvad du kan, for at få hverdagen til at hænge sammen, og alligevel kniber det
 • du er usikker på, om du gør det godt nok som mor
 • du spekulerer på, om dine børn har nok selvværd og selvtillid
 • du er nogle gange bange for at falde ud af hamsterhjulet, der bare drøner derud af
 • din hverdag er som en surfertur på spidsen af kaoskurven
 • du savner nærvær og tid med børnene i din hverdag
 • dit familieliv nærmere er en krigszone i undtagelsestilstand, end et sted hvor du kan lade op og få ny energi

 

Drømmer du om i stedet

 • at være mere glad i din hverdag
 • at tro på at det du gør som mor, er godt nok
 • at kunne sige farvel til dårlig samvittighed og bekymringer der æder dig op
 • at være en mere tålmodig, nærværende og rummelig mor
 • at være en mor med overskud og energi til at være sammen med dine børn

 

Så er dette online mentorforløb lige noget for dig…

 

mor med overskud og nærvær

Sådan er forløbet bygget op

Forløbet er bygget op om 3 trin der hver indeholder 3 - 5 moduler:

 

Trin 1: Sig farvel til stressen

Trin 2: Find din indre balance

Trin 3: Få et harmonisk familieliv

 

Trin 1: Sig farvel til stressen - modul 1 – 3

Forløbet starter med, at du skal have minimeret, den stress du oplever i din hverdag.

Du får basisviden omkring stress, hvad er det egentlig, og hvordan påvirker det dig og din krop? Du får øvelser og opgaver, der kan mindske din stress, og du lærer, at have fokus på de ting der er gode for dig.

 

Trin 2: Find din indre balance - modul 4 – 8

Så arbejder vi videre med at kigge på din indre balance. Vi kommer rundt om, hvordan du finder ind til din kerne og dine værdier, så du kan være tro mod dig selv.

Vi kommer også omkring, hvordan du undgår at fastlåse dig selv i en offerrolle i dit eget liv, ved at tage ansvar for det, du har indflydelse på i dit liv.

Så giver vi dit selvværd, og din tro på at du som mor gør det godt nok, et boost, så du kan hvile i dig selv og i din rolle som mor, for når du kan det, vil du blive en mor med mere overskud og nærvær.

Og ikke mindst sætter vi fokus på dine mål og drømme, så du bliver opmærksom på hvor du vil hen, og hvordan du sætter dine sejl, så du kommer i den rigtige retning.

I hvert modul får du konkrete opgaver, der hjælper dig til at finde ind til dig selv og ikke mindst holde fast i dig selv.

 

Trin 3: Få et harmonisk familieliv - modul 9 – 12

Når vi har minimeret din stress og skabt balance i dig selv, kan vi begynde at se lidt på dine omgivelser. Et familieliv der er i harmoni, vil på sigt støtte dig i at bevare din indre balance, og det vil mindske risikoen for stress. Så i dette trin arbejder vi med, hvordan du bliver tydelig som forælder, om god kommunikation i familien og om planlægning og uddelegering af opgaver.

 

Formålet med de 3 trin er

 • at få reduceret din stress
 • at booste din tro på dig selv og få tydeliggjort hvor du vil hen
 • at dit hjem bliver en base, hvor du oplever ro, glæde og nærvær

Efter dette online mentor forløb har du

 • Lært hvordan du mest hensigtsmæssigt tackler stress
 • Taget nogle vigtige og omsorgsfulde skridt for dig selv, og har lært at sætte dig selv på førstepladsen i dit liv
 • Fået tydeliggjort dine værdier, mål og drømme, så du kan få skabt det liv du inderst inde drømmer om
 • Styrket dit selvværd og din tro på dig selv som mor
 • Målrettet arbejdet med at skabe mere nærvær og glæde i hverdagen – og har fået konkrete øvelser til hvordan du gør det
 • En større forståelse for hvordan du får dine børn til at hjælpe til i det daglige og betydningen af det
 • Skabt et større fællesskab i dit familieliv

 

Dette online mentor forløbet er IKKE relevant for dig, hvis du

 • Søger et quick fix, for du skal gøre arbejdet selv og ved at gå i gang med dette forløb, sætter du gang i en proces, der vil fortsætte også efter forløbet er slut.
 • Er meget spirituel, da jeg vil introducere dig for lavpraktiske redskaber du kan bruge i din hverdag. Ja du vil blive bedt om at lytte til din krop og have fokus på de positive ting i dit liv, men vi har ingen kontakt med engle, og jeg tror heller ikke på, at vi med tankens kraft alene kan kurere alt.
 • Har en forventning om, at jeg kan svinge en tryllestav

Hvorfor et online forløb?

I en travl hverdag er det rigtigt smart med et online forløb. På den måde behøver du nemlig ikke ud af døren igen, når du er landet hjemme i sofaen efter en lang dag. Når dine unger er puttet kan du sætte dig i sofaen med din computer og gennemgå modulerne og arbejde med opgaverne.

Det er super fleksibelt, da du til hver enhver tid kan gå ind og lytte (og genlytte) modulerne, samt finde opgaverne til de forskellige moduler præcis når det passer dig.

Det kæver lidt selvdisciplin at arbejde med et online forløb, da det er dig, der skal tage teten. Men som en hjælp, får du et nyt modul hver uge, så du løbende bliver holdt til ilden, 2 individuelle mentorsamtaler og du bliver en del af en facebook gruppe, hvor du kan sparre med de andre mødre på forløbet og løbende stille spørgsmål til mig.

Et online forløb er også langt billigere for dig end hvis du skal gå i et forløb ved en terapeut, coach eller psykolog. Dette online mentor forløb svarer mindst til 12 samtaler som minimum ville koste dig 8 – 10.000 kr, du sparer altså minimum 5 – 6.000 kroner ved at deltage i et online forløb fremfor et almindeligt samtaleforløb. 

Sådan foregår det

Når du tilmelder dig forløbet, får du tilsendt en bekræftelses mail med et link og en adgangskode til forummet. I forummet finder du en velkomst video samt bonusmateriale, så du kan dermed gå i gang med det samme, du har tilmeldt dig forløbet.

D. 9. september kl. senest 17.00 vil det første modul blive lagt op i fællesforummet, og du vil modtage en mail om med link til det første modul.

Forinden vil du modtage en invitation til Facebookgruppen. Indtil alle er inde i gruppen vil den være åben, men så snart vi går i gang med forløbet, vil den blive lukket, så ingen andre kan se, hvad der bliver skrevet om i gruppen.

Forud for de 3 gruppecalls, vil du modtage et link til vores online forum. Ved gruppecalls’ne er det som udgangspunkt kun mig, der har lyd på, og du vil så kunne stille spørgsmål via chatten der er i forummet. 

 

Det får du

 • 12 undervisningsmoduler – I alt minimum 6 timers reel viden og opgaver du kan gå i gang med, med det samme. Modulerne lander direkte i din inboks en gang om ugen, og består af lydfiler og opgaveark
 • 3 gruppecalls, hvor du og de øvrige deltagere på forløbet logger ind på et fælles forum og vi taler om de gennemgåede trin. Du har altså her mulighed for at stille spørgsmål, samt fortælle om dit eget forløb. Hvert gruppecall bliver optaget og efterfølgende lagt ind i vores fælles forum.
 • 2 online mentorsamtaler á 60 minutter med mig, via Skype eller telefon. Formålet er at vi kan arbejde i dybden med det som udfordrer dig allermest, samt at jeg sikrer mig, at du er på rette spor.
 • 25 % rabat på ydeligere mentorsamtaler mens forløbet varer og helt frem til 31. januar 2016.
 • Adgang til en lukket FB gruppe sammen med de øvrige deltagere på forløbet, hvor du kan sparre med og få støtte fra de andre mødre på forløbet og med mig.
 • 1 ud af i alt kun 10 pladser på forløbet. 

 

Derudover får du følgende bonus materiale

 • Lydfil med interwiev med Birgitte Feldborg, mastercoach i personlig effektivitet omkring hverdagsplanlægning
 • Video med QiGong øvelser samt meditation fra Vibeke Fraling, QiGong insturktør.
 • Energi meditation fra Anne Goncalves fra Amame.dk

 

Pris og dato

Alt dette får du for kun 3995,-. Du kan vælge at betale det samlede beløb eller i 4 rater á 999,-

 

Frem til d. 9. september får du en early bird rabat, og du kan dermed få hele forløbet for kun 2999,- eller 4 rater á 749,-

 

Forløbet starter onsdag d. 17. september kl. 17.00. 

 

Hvem står bag?

Maria Gammelgaard

Først og fremmest er jeg som dig MOR! Jeg er heldig at jeg har 2 dejlige drenge fra hhv. 2004 og 2007.

Jeg har selv taget turen fra monstermor til mor med overskud og nærvær, og har undervejs samlet en masse redskaber og vigtige erfaringer op.

Derudover er jeg uddannet socialrådgiver og stresscoach og har siden 2002 arbejdet med mennesker, der på den ene eller anden måde har været udfordret i deres liv.

Jeg tror på at alle mennesker som udgangspunkt gør deres bedste, men nogle gange har vi brug for et kærligt spark til positiv forandring og til komme videre og til at skabe det liv vi drømmer om, og det spark vil jeg rigtigt gerne give dig.

 

Kærlig Hilsen 

Maria Gammelgaard