Indre flamme

Min indre flamme

27. januar 2015 af Maria Gammelgaard

Inden i mig brænder en flamme. Min indre flamme vil gerne gøre en forskel, vil gerne inspirere, har ambitioner og vil gerne være med til at gøre verden til et (bare lidt) bedre sted.

Min flamme giver mig styrke og tro på livet. Jeg har aldrig set mig selv som et psykisk stærkt menneske, men min flamme giver mig empati, rummelighed og kærlighed til andre mennesker, og lige præcis dét er min styrke. Måske er jeg blød, sårbar og nogle gange naiv, men når min flamme brænder, bliver det min fordel, fordi det giver mig indsigt og forståelse. Men uden min flamme gør det mig udsat og måske endda skrøbelig. 
 
Men en flamme kræver ilt for at brænde, den skal passes og plejes og den skal have næring. Jeg har gennem en længere periode, ikke givet min flamme nok ilt. Jeg har taget af min flamme og håbet på, at den nok blev ved med at brænde, selvom at jeg langsomt forsøgte at kvæle den.
 
I september 2015 gik det op for mig, at min flamme var blevet så lille, at hvis ikke jeg stoppede op med det samme og begyndte at give min flamme ilt, så ville den dø hen. 
 
Jeg har brug for min flamme. Den giver mig et drive, den giver mig glæde og ikke mindst giver den mig et formål. 
 
Så jeg slap alt jeg kunne slippe. Rengøring blev en by i Rusland, forældreintra blev overladt til min mand og KABALEN blev sat på stand-by, men jeg klarede det daglige og gik mest muligt i hi. 
 
Jeg troede, at dette kun ville vare kort, og at i løbet af et par måneder så ville min flamme være 100% igen. Desværre var min flamme blevet mindre, end jeg troede, og det tager tid at få den til at blusse op igen. Men jeg kan mærke den indeni, og indimellem kan jeg mærke varmen fra den et kort øjeblik, så jeg skal nok få den til at blive stor igen, men jeg må give den ilt og tid. 
 
Når min flamme igen engang er blevet stor og brænder lystigt, fortsætter jeg hvor jeg slap, dog med nogle justeringer så min flamme ikke bliver så lille igen. Jeg har ikke givet op eller smidt håndklædet i ringen, jeg er bare trådt nogle skridt tilbage, så jeg kan værne om min flamme og sikre mig, at den ikke dør ud. For uden min flamme er jeg ikke mig!
 
Maria Gammelgaard

Kærlig hilsen 

Maria Gammelgaard

Har du også en indre flamme? Hvordan passer du på den og sikrer, at den ikke brænder ud?


Tilmeld dig nyhedsbrevet her