Hvem er jeg

Mit navn er Maria Gammelgaard, jeg er født i 1978. Jeg bor dejligt ude på landet i nærheden af Billund, sammen med min mand og min to drenge fra hhv. 2004 og 2007. Jeg holder meget af naturen og henter en masse energi i den, jeg går derfor en masse lange ture i den skov, der er 200 meter fra mit hus.

Jeg tror på, at det er vigtig at tage ansvar for sit eget liv, og dette har stor betydning både for mig som menneske og for mig som coach. At tage ansvar for sit eget liv betyder ikke, at man skal gøre alt selv, nej nærmere tværtimod. At tage ansvar betyder, at man lærer sig selv så godt at kende, at man ved, hvornår man skal bede andre om hjælp. Det betyder også, at man ikke kan sætte sig hen i et hjørne og have ondt af sig selv, fordi livet har været hårdt mod en, jovist, kan og må man gøre det for en stund, men så bliver man også nødt til at hive sig selv op med nakkehårene og komme videre ud over stepperne. Andre kan hjælpe os med at give os et skub, men det er kun os selv, der kan tage ansvar for, om vi vælger at fortsætte, eller om vi går i stå.

Der udover er det vigtigt for mig hele tiden at have fokus på, at alle mennesker er forskellige. Der er ikke to, der ser verden på samme måde, og derfor kan man heller ikke lave en løsning på en given udfordring, der virker for alle, og det er dér coaching kommer til sin ret, da det netop handler om at lave individuelle løsninger, der virker for den enkelte, og så er det ligegyldigt, hvor vanvittigt det måtte se ud i andres øjne. Der er også, enorme styrker forbundet med forskelligheder, hvis vi kan lære af andre og blive inspireret af andre, bliver vi selv hele tiden klogere og stærkere.

Endelig oplever jeg, at selvværd er noget af det absolut vigtigste for, at vi trives i vores liv. Det, vi siger og tænker om os selv, kan være afgørende for hvordan vi behandler os selv. Jeg oplever, at mange af vores daglige udfordringer stammer fra en manglende tro på, at vi er gode nok som de mennesker vi er. Derfor er det SÅ vigtigt at styrke selvværdet ,da det derved vil blive nemmere at nå de mål, vi har for vores liv og opnå tilfredshed.