Høj musik og stor lækker Audi

27. februar 2013

Gør det det der gør dig glad, uanset hvor åndsvagt det må virke på andre. 

Jeg har altid vidst, at musik er vigtigt i mit liv. I perioder hvor jeg har haft det svært, og har haft brug for noget til at hjælpe mig med at holde mig selv oven vande, har jeg altid fundet et stykke musik der har kunne hjælp mig.

Da jeg for 4 år siden var sygemeldt grundet stress, blev jeg Nik og Jay fan! Okay, jeg har altid været lidt af en poptøs, men derfra og så til Nik og Jay, der var nu altså alligevel et stykke vej. Egentlig startede det et halvt års tid før mig sygemelding, da jeg til en open air koncert så dem live, sikke en fest de kunne fyre op under. Det var en fed, fed koncert.

Da jeg blev sygemeldt, havde vi en Audi A6, godt nok af ældre dato, men nøj hvor var det en dejlig bil, og anlægget….uh det spillede godt. Jeg bor jo ude på landet, og min søns børnehave lå knap 7 km væk, så det betød at jeg hver morgen skulle ud og køre i min dejlige Audi. Hold nu op hvor jeg nød den køretur. Nik og Jay på anlægget og så bare fyre op for musikken, mens jeg rockede og skrålede med for fuld kraft. Der må helt sikker have været nogle forældre der indimellem har tænkt deres, når jeg parkerede foran børnehaven i bedste ”Conni-stil”. 

Kombinationen af en bil der har ultimativ komfort og tonerne af Nik og Jays ”lækker” var for mig ren medicin! 

Den tid jeg tilbragte i bilen, når jeg skulle hente og bringe mine børn var ren endofinrus, og jeg er i dag sikker på, at det har været med til at få mig ovenpå igen. Og stadig vender jeg tilbage til det, når jeg har brug for det.

Så hvor vil jeg hen med det? Gør nu for pokker det der føles godt for dig! Uanset om det er at høre høj musik i bilen, skråle højt i badet, danse på stuegulvet, eller noget helt andet, bare det er noget der er crazy og føles en smule vanvittigt. Hvis du tænker, hvis jeg gør dette, tænker folk: ”nu har hun da helt mistet forstanden”, ja så er du på rette vej. Fordi når vi gør det, frigør vi endofiner og reducerer stress og sidegevinsten er også at vi kommer til at smile og grine, og det er altså svært at se helt sort på tilværelsen samtidig med at du smiler bredt

 

Og mens du danser, skråler, hopper, løber, vrikker, jodler, svinger, synger m.v. så husk:     

DU’ FOR LÆKKER, LÆKKER, LÆKKER!

0 kommentar(er)

Skriv en kommentar til bloggen her