"Få balance i dit liv" E-bog, opskrifter og gode tips

Kan du få dit livs kabale til at gå op?

At få sit livs kabale til at gå op, kan være en rigtig stor udfordring, og er det for mange. Der er dog ting, du kan gøre, for at få det til at lykkes, og nogle gange kan det være de enkle ting, der kan gøre en kæmpe forskel i dit liv. 

Jeg har i e-bogen "Få balance i dit liv" samlet 5 trin til hvordan du kan få mere balance i dit liv, og derved få Kabalen til at gå op. I E-bogen uddyber jeg de forskellige trin, og du får konkret viden og øvelser. 

Jeg har samlet "9 nemme og sunde mellemmåltider" til dig, det er nogle af mine yndlingsopskrifter, til hurtige snacks/mellemmåltider som jeg kan servere for børnene med god samvittighed. 

Til sidst får du også en e-mail serie med 9 lavpraktiske tips til hverdagen med børn, hvor jeg har fundet, nogle af de bedste råd jeg har fået, samt nogle af de ting, jeg har haft god erfaring med, med mine børn, frem til dig. 

Gratis foredrag: Dit livs kabale

I foråret 2014 var jeg i Herning og holde et foredrag om hvordan man får sit livs kabale til at gå op. Du kan finde udsendelsen på TV Midt/Vest 's hjemmeside

 

Gratis kursus om feedback

Kender du forskellen på feeback og konstruktiv kritik? Se med her og lær hvordan du giver feedback, der kan gøre en forskel for andre. 

Mor med mere online foredrag

I januar 2014 holdte jeg et online foredrag for mødre der ønsker mere overskud, glæde, balance eller noget helt fjerde i hverdagen. 

Bemærk: Der er til sidst i foredraget nogle tilbud, som du ikke længere kan anvende. 

Kærlig hilsen 

Maria