Søger du svar eller inspiration?

Udfyld formularen nederst på siden med dit spørgsmål eller den udfordring ift. din personlige udvikling eller dit familieliv du ønsker inspiration til at løse/ændre. Når jeg har skrevet et svar, så sender jeg dig et link til hjemmesiden, hvor du kan læse dit svar. 

Alle spørgsmål er selvfølgelig anonyme og bliver behandlet med største fortrolighed. (Bemærk: det navn du skriver under dit spørgmål, er det der bliver brugt her på siden)

Jeg forbeholder dog retten til at bruge spørgsmål og svar i nyhedsbreve, online kurser og eller workshops, men det er naturligvis også 100% anonymt.  

Skal jeg flytte sammen med min kæreste?

Hej 
Jeg er en pige på 32, jeg har fast job, ny bil gode venner og ja et godt liv. Jeg har de seneste år været single og haft det fint med det. Nu har jeg fået en kæreste (for 8 uger siden) MEN han er en del hurtigere end mig allerede efter 4 uger taler han om at flytte sammen (panik) jeg har prøvet at fortælle og forklare jeg IKKE er klar til det skridt det er at flytte sammen, men han forstår det ikke, han ignorere mine indvendinger og er nu begyndt at sige til folk (sine venner og familie) at han forhåbentlig kan flytte sammen med mig hos mig til september... 

Jeg føler mig totalt spittet dels er jeg skræmt over tanken om at flytte sammen allerede, omvendt er jeg smigret og glad for at han gerne vil mig, men jeg er også sur over sådan at blive ignoreret ved så vigtig et spørgsmål.. Hjælp mig er det mig der er for forsigtig og bange for at binde mig ? 

Bør jeg være lykkelig og sige : "flyt ind" ? Jeg er i vildrede og meget forvirret ... Hjælp mig

Jeg har intet selvværd

Hej:)

Jeg håber du kan gi mig et rigtig godt råd. Jeg føler jeg helt har mistet troen på mig selv. Frygter andres mening om mig - hvad mon de siger og tænker om mig?! Kan de mon lide mig?! Jeg er ved at blive skør af at være så meget styret af det. Føler ikke jeg er mig selv i andres selskab. Jeg har nærmest intet selvværd. Mit største ønske er at blive FRI, være mig selv og være lige glad med andres accept. Jeg læser en masse gode artikler desangående, men jeg mangler virkelig et spark bagi, der kan overbevise mig om at jeg er en fantastisk pige, og at jeg blot kan slappe af og være 100% MIG!

Jeg tror egentlig ikke der er nogen grund til at føle sådan, men jeg kan bare ikke ryste den ødelæggende følelse af mig. Håber virkelig du har nøgleordet:)

Tusind tak for en fantastisk Facebook-side.

Hilsner fra Trine

Brevkasse