Nu er det nu!

1. oktober 2012

Forventningsfuld som et lille barn juleaften, sidder jeg og skriver mit første blogindlæg. I dag skal min hjemmeside offentliggøres, og jeg er spændt. Spændt som en bue lige før pilen slippes.

Og jeg brænder for det her, det er det, jeg vil. Jeg brænder for at hjælpe andre til at indse, hvor stor en forskel de kan gøre i deres eget liv, hvis de tager ansvar for det. Nogle gange er vi bare så vanvittigt dygtige til at tage ansvar for alt muligt andet end os selv. Men hvem er egentlig den vigtigste person i DIT liv?

Hvis du svarer "mig selv", er du godt på vej. Tillykke med det! Men konstant kan man blive udfordret på dette. Det kan godt nogle gange være hårdt arbejde at være sig selv og være den vigtigste person i sit eget liv, når der nu er så mange andre, der kræver et stykke af en. For selvom der ikke ligger paparazzier på lur for at tage et billede af os i enhver dagligdags situation, kan man jo godt have det lidt, som Britney Spears synger om i "Piece of me", at alle vil have et stykke af en. Arbejde, ægtefælle/samlever, børn, familie, venner m.v. alle vil gerne have et stykke.

Men hvordan bliver der stykker nok til alle? Ved at sætte sig selv først! Ved at kende sit eget værd og vide at man ikke kan give alle disse mennesker et godt og nærværende stykke af sig selv, hvis ikke man sørger for at være den vigtigste person i sit eget liv. Så hvad gør du i dag for at fejre, at du er den vigtigste person i dit liv? Køber du de støvler, du så for 14 dage siden og har tænkt på siden? Laver du et dejligt karbad til dig selv? Løber du en tur i den friske efterårsluft? Holder du ind på en rasteplads på vej hjem fra arbejde for at bruge 10 minutter på en guidet meditation? Sætter du din yndlings film i DVD afspilleren og putter dig ned under et varmt tæppe? Eller bruger du din aften med dit nyeste dameblad og en kop god te? Det er ligemeget, hvad du gør, eneste krav er, at du gør det, der føles rigtigt for dig lige netop i dag, og at du gør det.

Hvis du hver dag finder en stund for dig selv og gør dét, der gør dig glad, vil du få mere overskud og dermed bedre kunne give alle de fantastiske mennesker, du har i dit liv, et lille stykke af dig. Du skal blot hele tiden sørge for at blive hel igen, og det gør du ved at passe på dig selv. Der er ingen andre, der kan gøre det for dig, det er kun dig, der kan sørge for det og netop derfor er du den vigtigste person i dit liv!

Ha' en skøn dag. :o)

0 kommentar(er)

Skriv en kommentar til min blog her